پخت و آماده نمودن بامیه

پخت و آماده نمودن بامیه

اگرچه اغلب مشهور است که بامیه یکی از مواد اصلی گامبو می باشد(گامبو به نوعی خوراک گفته می‌شود که مخصوص نواحی ایالت‌های جنوبی آمریکا و بخصوص لوئیزیانا است. این غذا معمولاً به شکل سوپ، و با محتویات میگو، برنج، فلفل دلمه‌ای، بامیه، پیاز، کرفس، و ادویه‌جات می باشد.)از بامیه می توان در غذاهای مختلف استفاده کرد.

بامیه را بصورت خام،بخارپز،پخته شده،سرخ شده در روغن،در سوپ ها و دم پخت مصرف می کنند.

برای سوپ و دم پخت،غلاف های بامیه را وقتی که در هنگام پخته شدن،به صورت لعاب چسبناک درمی آیند،مورد استفاده قرار می دهند.هر چند که با استفاده از مواد اسیدی مانند آب لیمو یا سرکه می توان از لعاب آن جلوگیری کرد.

چند نوع غذا با بامیه:

-       چون ممکن است در پرورش بامیه از آفت کش ها و حشره کش ها استفاده شده باشد،باید بامیه ها را قبل از خرد کردن و آماده نمودن؛ کاملا شسته و آبکشی نموده و خشک کنیم. در صورت امکان بامیه ارگانیک تهیه کنید.

-       قسمت متصل به ساقه غلاف را با چاقو جدا کنید و سپس غلاف ها را مطابق میل تان برش دهید.

-       غلاف های ریز ریز و یا خرد شده را برای دم پخت کردن و یا سرخ کردن در روغن با دمای کم بمنظور نرم شدن ماده لعابی آن.

-       ترشی بامیه و کنسرو بامیه

-       برگهای بامیه را می توان پخت و یا بصورت خام در سالاد مصرف کرد.

/ 0 نظر / 39 بازدید