فواید بهداشتی سیر

فواید بهداشتی سیر

بعضی از داستانهای قدیمی درباره خواص بهداشتی سیر،دارای اعتبار (سندیت) مشکوکی هستند،اما بسیاری از دعاوی فواید بهداشتی آن بوسیله تحقیقات علمی مدرن پشتیبانی شده اند.دو عامل اصلی دارویی وجود دارد که فواید بهداشتی سیر را بوجود می آورند:آلیسین و دوآلیل سولفید.

سیر یک ترکیب سولفوری(گوگردی) است و در کل یک مزه قوی تر  معطر با محتوی سولفور بیشتر دارد و بنابراین دارای پتانسیل بیشتر ارزش بهداشتی می باشد.

بحضی از مردم اظهار می کنند که سیر پرورش یافته ارگانیکی ،گرایش به سطح بالاتر سولفور دارد و بنابراین ارزش بهداشتی بیشتری دارد.

مزایا

 مزایای بهداشتی گوناگون سیر بطور طولانی مدتی ادعا شده است و درمان بوسیله"رز بدبو" بطور وسیعی در گیاه نامه های دارویی ،در طی قرون استفاده شده است.سیر در بسیاری از گیاهنامه های دارویی بعنوان "داروی معجزه گر" ،و دارای شهرتی در فولکلور برای پیشگیری یا درمان هر چیزی  از سرماخوردگی و آنفلونزا تا طاعون مطرح شده است.

بسیاری از در بهترین حالت،اثبات نشده اند،

اگرچه تعداد زیادی واقعیات مثبت سلامتی در مورد سیر وجود دارد که اکنون مورد پذیرش گسترده ای هستند. در بین جالب ترین کاربردهای بالقوه سیر،اشاره شده که سیر می تواند به بعضی افراد در مدیریت فشار خون ناشی از سطوح کلسترول ،کمک کند.

علوم جدید نشان داده است که سیر یک آنتی بیوتیک قوی در یک طیف گسترده تا  یک هدف و مورد خاص می باشد.باکتری های بدن نمی توانند در مقابل سیر پدیدار شوند همانطور که در مورد داروهای آنتی بیوتیک مدرن،مقاومت دارند.این بدان معناست که اثرات بهداشتی سیر می تواند در طی زمان ادامه یابد و مقاومت آنتی بیوتیکی ایجاد نمی کند.

مطالعات نشان می دهد که سیر؛مخصوصا سیر بالغ؛دارای اثر آنتی اکسیدانی قوی هست.آنتی اکسیدانتها می توانند به حفاظت بدن بر علیه آسیب ناشی از رادیکالهای آزاد کمک کنند.ادعا شده که ترشی سیر (سیاه) محتوی سطوح بالاتری آنتی اکسیدانت نسبت به سیر معمولی می باشد.

بعضی افراد که خواص سیر را بدون بوی آن ،ترجیح می دهند از مکمل سیر استفاده می کنند. این قرصها و کپسولها دارای خواص سیر بدون داشتن بوی آن هستند.

اثرات جانبی

سیر هم کامل نیست.بغیر از بوی سیر،اثرات جانبی دیگری هم در سیر موجود است که اگر مخصوصا زیاده از حد مصرف شود ،حادث می شوند.با عقل سلیم آن را مصرف کنید و زیاده روی نکنید.

سیر خام خیلی قوی است،بنابراین خوردن زیاد آن می تواند ایجاد مشکل کند. برای مثال ایجاد سوزش و یا حتی آسیب به دستگاه گوارش از آن جمله است.

افراد کمی وجود دارند که به سیر حساسیت دارند. نشانه های حساسیت به سیر شامل خارش(و جوش) پوست،احساس گرما و سردرد هستند. همچنین ، سیر می تواند بطور بالقوه ای تخریب کننده انعقاد باشد و بنابراین قبل از عمل جراحی باید از خوردن آن اجتباب کرد.همانند همه داروها،قبل از مصرف آن ب پزشکتان مشورت کنید و اگر سیر مصرف می کنید به او بگویید.

مهم:تحقیق چاپ شده ای در سال 2001 مدعی شده است که مکملهای سیر می تواند سبب اثرات جانبی بالقوه ای شود در موقعی که با داروهایی مصرف شود که برای درمان HIV و ایدز استفاده می شوند.

 

/ 0 نظر / 15 بازدید