21 غذایی که هیچوقت نباید در یخچال نگهداری کرد

21 غذایی که هیچوقت نباید در یخچال نگهداری کرد:

این غذاها بهتر است که در آبدارخانه باشند.

یخچالهای خانگی ،خانه بسیاری از غذاها هستند، و اغلب اینطور به نظر می رسد که این مکان، میوه ها و سبزیجات را تازه تر و طولانی تر نگهداری می کند.

اما غذاهایی وجود دارند که برای دماهای سرد نیستند.

مطلب زیر را بخوانید تا از این وضعیت آگاه شوید:

مغزها:

در حالی که دمای خنک به حفظ روغن  در مغز ها کمک می کند،سرما می تواند مغزها را از مزه بیندازد و معطر بودنشان را متوقف کند.آنها را در ظرفی هوابندی شده در آبدارخانه انبار کنید ،در جایی که نه زیاد گرم باشد ،اما کمک کند که مغزها مزه خود را ،طولانی مدت حفظ کنند.

 

شکلات (پهن شونده)

این چاشنی بسیار دوست داشتنی است و بامزه و لذیذ است، اما اگر سرد شود،برای پهن کردن روی نان صبحانه، بسیار مشکل خواهد داشت. بو و مزه شکلات هم وقتی که سرد نشده،بسیار مشخص تراست،بنابراین مطمئن شوید که درپوش آن کاملا بسته باشد و آن را در آبدارخانه نگهداری کنید.

 

خیار سبز

افراد زیادی خیار را در سرما نگهداری می کنند،اما این بهترین مکان برای نگهداری خیار نیست. یاک دیویس مطالعه ای را در کالیفرنیا بر روی خیار انجام داد و نتیجه گرفت که آنها باید تنها در دمای اتاق نگهداری شوند،زیرا سرما می تواند به آنها آسیب برساند. با آسیب رسیدن به خیار،آنها آبکی و حفره دار می شوند.

 

سیر

حبه های سیر وقتی که در یخچال نگهداری شوند،بدلیل اضافه شدن رطوبت، شروع به خراب شدن خواهند کرد.دمای اتاق برای نگهداری سیر،بهترین دماست،جز اینکه برای غذا آماده شود. مثلا برای شام یا نهار فردا که در این صورت اشکالی ندارد.

 

گوجه فرنگی

دمای یخچال سبب وارد شدن آسیب به گوجه فرنگی می شود؛زیرا آنها را آبکی و لکه لکه می کند.بهترین روش برای نگهداری گوجه فرنگی این است که آن را روی پیشخوان یک میز قرار دهیم.اگر مقدار زیادی گوجه فرنگی دارید، آنها را کنسرو،کباب ،رب و یا خشک نمایید.

 

عسل

نیازی به اینکه عسل را در یخچال قرار دهیم وجود ندارد، مگر اینکه شما بخواهید برای خارج کردن آن از ظرف ،کلی تقلا کنید!! انبار کردن عسل در دمای سرد،موجب جامد شدن آن بدلیل کریستالیزه شدن شکر می شود و آن را تبدیل به چیری شبیه به موم می کند.

 

پیاز

پیاز باید در مکانی تاریک و خنک نگهداری شود.پیاز دارای نشاسته است که نگهداری آن در یخچال برای مدتی،موجب می شود که نشاسته،رطوبت جذب کند ، خیس شود و فاسد شود.

 

کدو مسمایی

رطوبت یخچال می تواند یک کدوی بریده نشده را کاملا و سریع ،بخواب ببرد. یک کدوی کامل،باید در یک تاقچه یا میز در دمای اتاق نگهداری شود.

دماهای بالا و پایین بر کیفیت کدو اثر منفی می گذارد.

 

سیب زمینی

دماهای سرد (مانند دمای یخچال)سبب می شود که نشاسته سیب زمینی، تبدیل به شکر شود که موجب کاهش مزه سیب زمینی می شود،همچنین موجب تغییر رنگ و لکه دار شدن آن می شود.آنها باید به صورت شسته نشده، در مکانی خنک و تاریک نگهداری شوند.نگهداری سیب زمینی در کیسه های کرباسی و پارچه ای ،آنها را از نور آفتاب محافظت می کند.

 

روغن زیتون

نگهداری روغنها در یخچال سبب می شود که تیره و دانه دانه شوند.نگهداری آنها در دمای اتاق،موجب حفظ رنگ و سفتی روغن می شود.

 

نان

نان هم بیشتر شبیه سیب زمینی،بدلیل مولکولهای نشاسته ای خود،با نگهداری در یخچال مشکل دارد .دماهای سرد،فرآیند کهنگی را سرعت می بخشد و منجر به بوجود آمدن نان بیات می شود و سیر قهقرایی عمر نان را سرعت می بخشد که از لحظه پخت در تنور شروع شده است.

 

کدو تنبل

کدوهای تنبل باید در مکانی خشک،خنک و دارای تهویه خوب نگهداری شوند که موجب حفظ تازگی آنها می شود.کدوهای تنبل را باید از نور آفتاب حفظ کرد؛در این صورت 810 روز ماندگاری دارند.اگر این عوامل رعایت نشود،کدو تنبل شروع به کپک زدگی می کند.

 

آووکادو

آووکادوهایی که نیاز به رسیده شدن دارند باید به مدت 4 تا 7 روز دور از یخچال نگهداری شوند. سرما موجب بدرازا کشیدن پروسه رسیده شدن آنها می شود و می تواند موجب به خواب رفتن آنها گردد.یک آووکادوی رسیده را می توانید تا روزی که می خواهید آن را بخورید ؛ در یخچال قرار دهید.

 

ریحان

با این سبزی باید بگونه ای رفتار کرد که با گل ها رفتار می کنند و نباید آنها را در یخچال قرار دهید.برای نگهداری ریحان بهتر است که آن را بریده و در آب تازه نگهداری کرد.قرار دادن محدود آن در یخچال سبب می شود که برگهای آن پلاسیده شوند و ریحان ،سیاه شود.

 

انبه

شبیه آووکادو، انبه های نرسیده را در دمای اتاق نگهداری کنید و موقعی که رسیده شدند، می توانید آنها در یک کیسه پلاستیکی در یخچال قرار دهید. از آنجایی که فریزر سرعت رسیده شدن را کم می کند،انبه را نباید تا زمانی که می رسد، در یخچال قرار داد.

 

قهوه

یخچال آنقدر سرد نیست تا قهوه را در آن نگهداری کنید و در نتیجه قهوه بوی سایر مواد غذایی موجود در یخچال را بخود می گیرد  و در نتیجه دچار بوی بدی می شود.قهوه را باید در ظرفی غیرقابل نفوذ برای هوا و در مکانی خشک و دور از نور آفتاب نگهداری کرد.

 

هندوانه

هندوانه های نارس و بریده نشده را باید در قفسه نگهداری کرد.تفاوتی در کیفیت آن در موقعی که در یخچال یا بیرون آن نگهداری می شود ،وجود ندارد.بنابراین نگهداری چنین میوه های بزرگی در بیرون از یخچال،موجب صرفه جویی می شود.هندوانه های بریده شده را باید با پللاستیکی نازک پوشش داد و در این صورت بهتر است که در یخچال نگهداری شود.

 

موز

دمای گرم برای رسیدن موز لازم است ،چیزی که نگهداری در یخچال از اعتبار می اندازد. نگهداری موز در یخچال،رسیدن آن را دچار مکث می کند،اما بدلیل اثر سرما بر روی سلولهای دیواره،پوست موز را آهسته آهسته سیاه می کند.

 

بادمجان

بادمجان ها را  باید در مکانی خنک و تاریک و دور از نور آفتاب نگهداری نمود.بهرحال،ممکن است که دمای اتاق در بعضی مواقع خیلی گرم باشد و موجب چروکیده شدن آنها گردد،پس مهم است که یک محیط ملایمی پیدا کنید.

 

کیک

برای نگهداری کیک تازه،آن را در ظرفی غیرقابل نفوذ هوا،برای چند روز نگهداری کنید.مزه آن خیلی بهتر خواهد بود،اگر که آن را سرد ننمایید،اما اگر کیک دارای خامه می باشد،لازم است که آن را در یخچال نگهداری کنید.

 

سس های تند

اگر سس تند را در یخچال نگهداری کنید،بدانید که به این کار نیازی نیست.سس های تند ،دارای مقدار زیادی سرکه هستند که از رشد باکتری ها جلوگیری می کند.بیشتر شبیه سایر غذاها،آسیب ناشی از سرما،بیشتر نگهداری آن در دمای معمول اتاق است.

/ 0 نظر / 33 بازدید